Je tuin winterklaar maken? Waarom een afvalcontainer huren duurzaam is!

Containerverhuur Demol Recycling - afvalcontainer - regio Gent

Het team van De Mol Recycling – containerverhuur geeft je de volledige ondersteuning als je een afvalcontainer wil huren voor je groenafval of boomstronken.

Je tuin winterklaar maken? Waarom een afvalcontainer huren duurzaam is!

Het is ‘herfstvakantie’ en de temperaturen zijn ideaal om je tuin winterklaar te maken. De perfecte timing om er volgende lente en zomer optimaal van te genieten. Het team van De Mol Recycling – containerverhuur geeft je de volledige ondersteuning als je een afvalcontainer wil huren voor je groenafval of boomstronken. Ons recyclagepark is de ideale tussenfase voor de duurzame verwerking ervan.

Boomstronken, stammen en wortels

Het is nu een ideale periode om jouw groene vingers uit de mouwen te steken. Of misschien wil je jouw hof wel een grondige make-over geven? Of heeft jouw woning/gebouw te weinig lichtinval door omringende bomen of struiken op jouw perceel? Als je aan de slag gaat met deze werken, zal je al gauw merken dat hierbij heel wat groenafval vrijkomt. Veelal zijn het geen kleine struikjes en plantjes die je moet wegbrengen. In plaats van keer op keer naar een containerpark te rijden, veel tijd de verliezen aan het versnijden of verzagen van zaken opdat ze in de kofferruimte van je wagen of aanhangwagen passen, zal je al snel het gemak ervaren van het huren van een afvalcontainer. Vandaag besteld is morgen geleverd !

Het huren van een afzetcontainer is dus een duurzame oplossing voor je tuinkarwei. Volgende soorten groenafval mogen in een afvalcontainers van De Mol Recycling:

Boomwortels
Boomstronken
Snoeihout
Gras
Bladeren
Struiken
Compost
Stammen

Wens je een afvalcontainer te huren voor boomstronken? Aarzel dan niet om ons te contacteren via het  contactformulier. Ook telefonisch helpen wij je graag verder!  Onze chauffeurs bedienen u graag met een glimlach.

Ingeval u zelf wenst in te staan voor het aanleveren van groenafval kan dit uiteraard ook. Check hiervoor de openingsuren van onze site op demolrecycling.be.

 

 

Wij hopen u binnenkort van dienst te kunnen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *