Klaar voor de zomer? Met je tuinafval weten wij wel raad!

Containerverhuur voor snoeiafval, De Mol Recycling

Het is bijna lente en dat wil zeggen dat je groene vingers kriebelen om je tuin zomerklaar te maken. Of je nu gewoon het gras gaat afrijden of meteen de tuin stevig onder handen neemt … wij weten wel raad!

Je gras afrijden of de struiken snoeien kan zorgen dat je eventuele eigen composthoop snel gevuld raakt. Of wat als je plots een nieuw terras wil aanleggen of een vijver graven? Met je groenafval weten wij wel raad. Onze containers staan voor je klaar.

Bij containerverhuur De Mol Recycling bouwen we aan een duurzame toekomst,w aarbij we zoveel mogelijk afval omzetten naar secundaire grondstoffen voor nuttig gebruik in een tweede levenscyclus. Sorteren en recycleren, daar gaan de operatoren van De Mol Recycling elke dag opnieuw voluit voor,

En zo draagt elke klant bewust zijn steentje bij om de ecologische voetafdruk te verkleinen. Heb je vragen over vergunningen en P-borden.  Dan moet je zeker dit artikel lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *