De Mol Recycling

  Bij De Mol Recycling kan u terecht voor afvalverwerking en containerverhuur. Met ruim 10 jaar ervaring op onze teller kan u rekenen op klantvriendelijkheid, expertise en een verantwoorde manier van recycleren met respect voor het milieu.

  Expert in afvalverwerking

  Bij De Mol Recycling beschouwen we afval als de grondstof voor iets nieuws. Als zusterbedrijf van Grondwerken De Mol, De Mol Aannemingen en DM Fencing hebben we een uitgebreide expertise opgebouwd in het verwerken van afval.

  Containerverhuur

  De Mol Recycling biedt u of uw bedrijf oplossingen voor elke soort afvalverwerking: containers voor gemengd afval, bouwafval, sloopafval, steenpuin, groenafval, en zoveel meer!

  Respect voor het milieu

  In ons depot in Gent aanvaarden we uitgegraven grond van gekende of ongekende kwaliteit. We recycleren steenpuin, betonpuin, houtafval, snoeiafval, gemengd bouwafval en sloopafval. De afvalstromen worden op milieu-hygiënisch verantwoorde wijze verwerkt tot secundaire granulaten of grondstoffen volgens de V2 code van het VLAREMA.

  Service

  U kan rekenen op een uitstekende dienstverlening. Onze medewerkers staan steeds klaar om u te helpen met het juiste advies!

  Heeft u vragen over De Mol Recycling als bedrijf of over onze aanpak?