Last minute tuinwerken? Van teelaarde tot gebroken puin. Je vindt het bij ons

Het is misschien net iets te laat, maar nog wat plantwerken uitvoeren kan ook in de zomer! Ben je op zoek naar kwalitatieve grond voor je tuinbeplanting, het ophogen van je gazon of specifieke delen van je tuin?

Misschien wil je zelfs een moestuin beginnen? In dat geval heb je hoogstwaarschijnlijk teelaarde nodig, ook wel bekend als tuinaarde of zwarte grond.

Gelukkig hoef je niet verder te zoeken, want De Mol Recycling  biedt niet alleen containerverhuur aan, maar levert ook teelaarde / aanvulzand / diverse types gebroken puin aan zowel professionals als particulieren.

Bovendien zijn al onze aangeboden materialen gekeurd!

Kortom, als je teelaarde bij De Mol Recycling koopt, kun je er zeker van zijn dat deze niet verontreinigd is en dat je dus schone grond gebruikt voor jouw project. Je kunt de teelaarde gebruiken voor elk gewenst doel.

Heb je een grote hoeveelheid teelaarde nodig? Dan kunnen we  deze op het door jou gewenste adres leveren, tegen betaling van een leveringskost. Heb je slechts een kleine hoeveelheid nodig of kom je liever zelf de teelaarde ophalen? Dan ben je welkom op ons terrein in Gent!

Als je teelaarde wilt bestellen, benieuwd bent naar onze voordelige prijzen of vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen .