bedankt

bedankt

Bedankt voor uw prijsvraag...

We nemen spoedig contact met u op om alles te finaliseren. Indien u nog specifieke vragen heeft, aarzel niet ons te contacteren op onze contact pagina of via onze chat.

Neem zeker ook even een kijkje in onze veel gestelde vragen en antwoorden.

Faq

Veelgestelde vragen

De container wordt pas opgehaald nadat u ons laat weten dat deze geladen is en weg mag. Wij plannen op voorhand geen ophaal in. Opgelet! Bij een huur van ruim 7 dagen wordt extra huur aangerekend.

Helaas mag asbest niet vermengd worden met andere afvalstromen. Asbest moet in een daarvoor bestemde zak (big bag). 

Let bij de keuze van de container op de hoeveelheid afval die u wenst te laden; in verhouding hiervan kiest u de gepaste grootte (van 6m³ tot 30m³). Let op niet alle afvalstromen zijn geschikt voor elke container. In geval van twijfel, contacteer ons vrijblijvend.

Ja, wij leveren en wisselen ook op zaterdag voormiddag.

Wanneer de afvalcontainer op de openbare weg dient geplaatst te worden, bent u verplicht een vergunning aan te vragen bij uw gemeente en dient u minstens 48 uur op voorhand parkeerverbodsborden te plaatsen. Deze verkeersborden kunnen gratis op onze depots worden opgehaald.

Voor het leveren van een container op een plaats waar ‘Betalend Parkeren’ van toepassing is, kan u bij de lokale politie (dienst belemmeringen) terecht om uw vergunning te regelen.

Er is een mogelijkheid om uw afval voor te sorteren in de container. Zo spaart u al snel enkele euro’s uit. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

 

Onze chauffeur moet voldoende plaats hebben (± 10 m) om met de vrachtwagen de container te plaatsen en op te halen (inrijden, draaien, af/opladen).