Klaar voor de zomer? Met je tuinafval weten wij wel raad!

  De eerste lentezon laat je groene vingers ongetwijfeld kriebelen om de handen uit de mouwen te steken. Het gras afrijden, snoeien, een “lenteschoonmaak” houden in de tuin… Misschien start je ook al meteen met de aanleg van je nieuwe zwembad?

  Klaar voor de zomer? Met je tuinafval weten wij wel raad!

  De eerste lentezon laat je groene vingers ongetwijfeld kriebelen om de handen uit de mouwen te steken.

  Het gras afrijden, snoeien, een “lenteschoonmaak” houden in de tuin… Misschien start je ook al meteen met de aanleg van je nieuwe zwembad?

  Maar wat met het groenafval? Wat met de aarde van het uitgraven van je zwembad of (zwem)vijver? Onze containers bieden raad!
  Een container voor groenafval biedt de perfecte oplossing voor al uw tuinafval, gaande van verdorde bladeren, grasmaaisel, snoeihout tot bomen met wortels.

  Ook voor andere types afval biedt De Mol Recycling u een passend voorstel aan.

  Bij containerverhuur De Mol Recycling bouwen we aan een duurzame toekomst,waarbij we zoveel mogelijk afval omzetten naar secundaire grondstoffen voor nuttig gebruik in een tweede levenscyclus. Sorteren en recycleren, daar gaan de operatoren van De Mol Recycling elke dag opnieuw voluit voor,

  En zo draagt elke klant bewust zijn steentje bij om de ecologische voetafdruk te verkleinen. Heb je vragen over vergunningen en P-borden.  Dan moet je zeker dit artikel lezen.