Bekijk hier wat er leeft in de wereld van De Mol Recycling, containerverhuur en afvalverwerking!

  In 5 stappen een container huren (+ extra tip!)

  De lente is stilaan in aantocht, de ideale periode dus voor een lenteschoonmaak, een verbouwing, een klus in de tuin of een andere karwei. Dit gaat natuurlijk gepaard met het nodige afval, waarbij je best beroep kan doen op een afvalcontainer. Een container huren is heel eenvoudig. Hier zijn de 5 stappen naar het huren van een container.

  Verbouwen: welke container heb je nodig?

  Je gaat verbouwen of renoveren. Dan komt er heel wat bouwafval vrij. En dat wil je zo snel mogelijk afvoeren. Bespaar jezelf ettelijke trips naar het containerpark en huur een container. Maar hoe kies je de juiste container? Een container kies je in functie van de afvalsoort en de gewenste afmeting.

  De Mol Recycling neemt allereerste Case 1121G wiellader in de Benelux in gebruik.

  Voor het verwerken van verschillende materialen gebruiken wij deze heel recente machine, als vervanging van de New Holland W270.

  Onze gloednieuwe containerwagen

  Een container huren is heel eenvoudig. U kiest het formaat en wij leveren uw container op de gewenste datum en komen hem terug ophalen. De levering van uw gehuurde container zal bovendien nog sneller en milieuvriendelijker gaan dankzij onze gloednieuwe containerwagen. Ook een container huren? Bel het nummer 09 219 9000 of mail ons via info@demolrecycling.be

  Heeft u vragen over een van onze artikels of nieuwsberichten?