Bekijk hier wat er leeft in de wereld van De Mol Recycling, containerverhuur en afvalverwerking!

  Klaar voor de zomer? Met je tuinafval weten wij wel raad!

  De eerste lentezon laat je groene vingers ongetwijfeld kriebelen om de handen uit de mouwen te steken. Het gras afrijden, snoeien, een “lenteschoonmaak” houden in de tuin… Misschien start je ook al meteen met de aanleg van je nieuwe zwembad?

  Verbouwen met een container van De Mol Recycling? Is signalisatie nodig?

  Je wilt een afvalcontainer huren maar je weet niet waar je moet beginnen? Geen nood! Het ervaren team van De Mol Recycling staat altijd voor je klaar om je met raad en daad bij te staan. Maar wanneer heb je nu wel een vergunning nodig en welke signalisatie moet je voorzien? We geven alvast graag een antwoord op die vraag!

  Wat is het verschil tussen compost, teelaarde en potgrond?

  Teelaarde en potgrond zijn niet hetzelfde. Alhoewel beiden er ietwat gelijkaardig uitzien, verschillen ze grondig. Teelaarde en potgrond hebben beiden een andere samenstelling waardoor ze elk voor andere doeleinden worden gebruikt. Bij De Mol Recycling kan u natuurlijke grondstoffen verkrijgen om uw tuin, uw gazon of uw moestuin aan te leggen of verder te bewerken. Ook voor grotere projecten is grond beschikbaar.

  Happy Birthday patron ... Danny De Mol

  Vandaag vieren we de 50e verjaardag van Danny De Mol, de oprichter van ons bedrijf. Een man met het hart op de juiste plaats. Ondernemend met een passie voor duurzaamheid en focus op de toekomst.

  4 tips voor het huren van een container bij bouw- en verbouwingswerken

  Het team van De Mol Recycling - containerverhuur geeft je de volledige ondersteuning als je een afvalcontainer wil huren voor je groenafval

  Je tuin winterklaar maken? Waarom een afvalcontainer huren duurzaam is!

  Het team van De Mol Recycling - containerverhuur geeft je de volledige ondersteuning als je een afvalcontainer wil huren voor je groenafval of boomstronken.

  Tips om nu nog je buxus te onderhouden dankzij De Mol Recyclage.

  Het team van De Mol Recycling - containerverhuur geeft je de volledige ondersteuning als je een afvalcontainer wil huren voor je groenafval

  Betongranulaat van hoge bouwtechnische kwaliteit

  De Mol Recycling zet volop in op gerecycleerde betongranulaten van diverse kalibers. Een ecologisch alternatief ter vervanging van primaire grondstoffen.

  De Mol Recycling trotse eigenaar van het certificaat als C-TOP

  Deze week werd door de VZW Grondbank het certificaat van overeenkomstigheid als C-TOP afgeleverd aan De Mol Recycling.

  Het team van De Mol Recycling zoekt versterking

  Ben jij een polyvalente duizendpoot die houdt van een boeiende en afwisselende dagtaak? Bekijk dan snel onze vacature!

  Een container huren tijdens de vakantieperiode

  Een container huren tijdens de zomermaanden? Geen probleem! De Mol Recycling blijft beschikbaar.

  Wil je de vruchten plukken van het snoeien, start dan georganiseerd aan jouw snoeiwerk

  Het is volop lente en de snoeiperiode staat voor de deur. Hoog tijd dus om de snoeischaar boven te halen en de tuin onder handen te nemen. Hier leest u 4 tips om georganiseerd aan de snoeiperiode te beginnen.

  In 5 stappen een container huren (+ extra tip!)

  De lente is stilaan in aantocht, de ideale periode dus voor een lenteschoonmaak, een verbouwing, een klus in de tuin of een andere karwei. Dit gaat natuurlijk gepaard met het nodige afval, waarbij je best beroep kan doen op een afvalcontainer. Een container huren is heel eenvoudig. Hier zijn de 5 stappen naar het huren van een container.

  Verbouwen: welke container heb je nodig?

  Je gaat verbouwen of renoveren. Dan komt er heel wat bouwafval vrij. En dat wil je zo snel mogelijk afvoeren. Bespaar jezelf ettelijke trips naar het containerpark en huur een container. Maar hoe kies je de juiste container? Een container kies je in functie van de afvalsoort en de gewenste afmeting.

  De Mol Recycling neemt allereerste Case 1121G wiellader in de Benelux in gebruik.

  Voor het verwerken van verschillende materialen gebruiken wij deze heel recente machine, als vervanging van de New Holland W270.

  Onze gloednieuwe containerwagen

  Een container huren is heel eenvoudig. U kiest het formaat en wij leveren uw container op de gewenste datum en komen hem terug ophalen. De levering van uw gehuurde container zal bovendien nog sneller en milieuvriendelijker gaan dankzij onze gloednieuwe containerwagen. Ook een container huren? Bel het nummer 09 219 9000 of mail ons via info@demolrecycling.be

  Heeft u vragen over een van onze artikels of nieuwsberichten?